Bästa!!


Höstkollektionen

Här är lite bilder från höstkollektionen.


me.


Västerås

Igår umgicks jag med saknade Sandi, vi drog till Västerås. Till erikslund! En mycket trevlig dag med världens godaste suschi!! Bästa! Dock blev det lite för mycket godsaker för mig så nu måste jag ta tag i träningen och ligga i som bara den.

Skönt att komma bort till en annan stad faktiskt, kvällen spenderade vi hemma hos henne med vin och film. mysigt!

Idag har jag hängt i parken med fina lina, vi tog även foton till höstkollektionen som är långt ifrån klar! :)

Jag är så glad att jag har dessa två människor i mitt liv, inte känt dom länge men kommit dem väldigt nära, ja vad ska man säga, vissa klickar man med direkt ;)


Älskar er!!


Sen har man då en för jävla bra storasyster som bor i boston och lever livet, nej jag är inte ett dugg avis! tur att jag snart får träffa henne, för jag saknar dig allt för mycket ska du veta!! Älskar dig obeskrivligt, min skatt.



Det finns ingen som du, en ängel värd mer än allt.


Marknadshelgen

Helgen har mest bestått av jobb, igår började jag och katrin kl 05.00 för att fixa massor inför öppningen halv åtta, och för hela dagen såklart! Vi gjorde nog sammanlagt 150 mackor plus röror, bulgur, pasta, kött och mer. En helt underbar dag. Vi slutade runt 19.00 och då hade vi planerat en utgång, personal utgång typ förutom chefen själv, haha. men Rabi och Isak var med.

Och eftersom vi hade sålt bk biljetter så fick vi gå in gratis och även gå in direkt och slippa stå i kö. Väldigt skönt! Kvällen var festlig.

Idag började jag kl tio och katrin började senare men den här dagen hade vi också mycket, men inte en lika hyper malin från min sida, huvudvärk och hungrig. haha men de rullade på bra ändå. (: Vi är Grymma!!

Nu ikväll ska jag bara ta de lungt käka middag och kolla film, mysigt! Imorgonbitti bär det av till Eskilstuna för jobb och så ska jag och lina fixa och dona lite i parken tänkte vi.



Min käraste.

'
Du är för jävla bra, jag älskar dig!


Till dig Sejla!



Detta är bara en av våra kvällar tillsammans, minns denna kväll såväl då vi inte hade något att göra och bestämde oss för att klä ut oss! haha. Och de blev bara värre och värre vi satt på oss och skulle "matcha". Åh, sejla jag saknar dig som bara den, alla våra dagar/kvällar tillsammans. Då vi bubblade och drack vin, kollade betoowen, alla utgångar, då jag bodde hos dig! ALLT! och inget går att ersätta! JAG SAKNAR DIG, och nu är du på andra sidan jordklotet i new york! och i sverige är du igen i sommar. lång tid, men vi måååste ses innan dess. kommer inte klara att vänta sålänge! Älskar dig min fina underbara vän! du är bäst!


Saknar min syster!!

Idag har jag pratat väldigt mycket med min saknade kära storasyster och de känns verkligen. saknar att busa med henne, och alltid vara glad, få goda råd, ja men vad gör vi inte tillsammans lixom? haha, ibland kanske vi till och med är för nära varandra. jag menar ett tag hade vi gemensamma tandborstar, haha. vi kunde ha tre stycken i vårat badrum och vi gick och tog vilken som helst bara.

Eller som när hon alltid ska retas med mig, det saknar jag också.

En gång bad jag om ett glasvatten och vet ni vad jag fick då? Ett glas vatten som smakade diskmedel. HAHA, eller en gång fick jag ett glas vin i en fryspåse med sugrör, hahaha! eller då jag ligger och sover och hon står och as skrattar för att hon byter ord på väggen och hon står precis brevid mig. haha, det finns så mkt!

Ja längtar efter dig! Nu är det inte långt kvar! fortfarande långt men närmare iallafall.

Du är världens bästa storasyster, min skatt! Min förebild!

Jag älskar dig över allt!



Världens FINASTE!!
Vill vara lika duktig som dig om två år!


Grand

En rolig nyhet, har blivit erbjuden jobb på grand som jag nog ska tacka ja till också. man kan väl aldrig ha för mkt jobb? haha :)

Denna helg sov jag fem timmar på två dygn, tungt? ja, de kan man säga. men kändes ´lite tungt att gå upp kl fem imorse åka till strängnäs och sen har hamn dubbelbokat jobb för mig och andra malin? hnmm, inte de bästa. men men, då får jag denna dag till att plugga och gå förbi grand och så. hinner inte skriva mer just nu. men vi hörs snart igen!


RSS 2.0