Coming home

Somnade väldigt tidigt igår, redan klockan åtta! men då var jag iallafall pigg och glad imorse. Dock har jag druckit alldeles för mycket kaffe idag känner jag. Jobbet gick bra, jobbade från halv sju till halv sju med en och en halv timmes rast. Nu blir det att bara ta det lungt här hemma och kanske klicka hem ett par nya skor, en jacka och lite annat.

puss på er!


Royal

Idag mår man som man förtjänar!

Men är ändå väldigt pigg faktiskt för att sovit tre timmar. Igår drog vi till Eskilstuna först Nina där vi förade sen blev det utgång på Royal. Jag hade väldigt roligt, men det är ju alltid roligt att hänga med sina barndomsvänner. De sämsta var väl att Jag glömde min väska i bilen av snubben vi fick skjuts av, men tur att Joss tog den hem till sig. Men de betyder då att jag inte har mitt smink idag, men får väl låna av syrran. smink är då ett måste då man ska jobba efter man festat en hel natt.     



Ett mirakel.

Jag är verkligen duktig och väldigt väldigt snabb när jag arbetar inom den branchen, idag hade vi jätte mycket enligt min chef men jag tyckte det var helt otroligt roligt, (jag älskar då det är mycket att göra och jag kan verkligen hantera stress). Då chefen är helt virrig och borta i huvudet och jag svarar på frågor kunder ställer då jag står i köket, då jag har 10 mat utan att överdriva och chefen har en latte och han lixom inte fattar vad som händer. Grejen är den att jag har alltid varit super snabb, men idag fick jag höra. "Du är ett mirakel". hur skulle de funkat utan dig! De gjorde mig jävligt glad. Jag är stolt över mig själv för att jag vet att jag är så duktig i denna branch och jag har inte ens jobbat ett år i just den här branchen men är en av det bästa.

Självförtroendet stiger, eller så är det jag som är så överlycklig bara för att man får såna dagar hela tiden nu.



Nu ska jag fixa iordning mig lite, för kvällen ska spenderas med mina guldvärda barndomsvänner, Joss & Eve. Men även Tim!

Det sköna med de två sötnosarna är att vi kändt varandra sen vi föddes och inte umgåtts på flera år men så fort vi ses är allt som det alltid är. Underbart kul!


Café & Resturang branchen.

Det är det jag sysslar med om dagarna, men även med fester och bröllop osv. Det är riktigt kul! För er som inte känner mig så har jag två jobb, varav två café i två olika komuner. Men dem ligger bara 3 mil ifrån varandra, tur det. Har även hoppat in några kvällar på en resturang, och jobbat på många bröllop och fester. Jag arbetar sju dagar i veckan och påbörjar även några kurser nu i början på oktober som jag pluggar på heltid, men det hindrar inte mig från att hänga med mina underbara vänner, festa och fram för allt resa. Jag vill göra mycket i mitt liv helt enkelt

Det var lite om mig, nu måste jag fixa det sista innan jag tar mig till jobbet. Vi hörs efter det!


Alanya 2011

Förra året spenderade jag och lisa den största delen av sommaren i Alanya, dvs vi var där fyra gånger under sommaren. Men denna sommar kunde vi dock inte det pga mycket jobb, men vi var där en vecka i september och jag säger då de, en vecka är för lite för oss. De kändes som vi hann åka dit och vända, man vill hinna känna att man är där och hinna hänga med alla vänner man har där nere. next time

Men vi får helt enkelt skylla oss själva, hur tänkte vi lixom? Alanya som är vårat andra hem som vi brukar säga.


Världens vackraste kvinnor


RSS 2.0